Om oss

Hvem er vi?

Vi er en gjeng kajakkgale mennesker
som elsker å padle i litt røffe forhold.

Vi er ikke supermennesker.

Vi er ivrige, glade, treningsvillige padlere
som ønsker å strekke grensene.

Sammen er vi sterke og trygge.

Folkene

Heidi

Livet er best i bølger!

Oblat HAV VL
Oblat ELV TK
ISKGA-logo-WEB
wildernessfirstresponder-logo-WEB
british-canoeing-logo-web

Sea Kayak Leader

Oblet KANO AL
Oblat Livredning VL

Elsker å padle! Alene, med venner eller i gruppe. På tur, i brott eller elv. Padling gir meg energi, påfyll og glede gjennom mestring. Padling krever fokus, på brottet rett foran meg, eller elva som bruser, men det kan og gi god plass til tankene de gangene det er speilblankt så langt en kan se. Følelsen av å være i ett med naturen, kjenne på de buldrende dønningene som river i båten, fisken som spretter, eller selens sukk når den kommer opp for å se på meg, det gir meg sjelero. Og en ting er sikkert, sjelden smaker kaffen bedre enn ute på et skjær blandt gode venner!

Ole Magnus

Øving hjelper!

Oblat HAV VL
Oblat ELV GK
british-canoeing-logo-web

Coastal Sea Kayak Award

Oblet POLO GK
Oblat Livredning VL

Ole Magnus elsker havet nesten like mye som han elsker kona. Når åra er i hånda og bladet er i vannet er alt nydelig. Alltid. Elsker å padle langs fjell i brytende sjø. Videregående NPF – sikter mot Veileder. Elsker øving. Øve! Øve mye! Øve mer! Gruppas næger på rutineøvelser. «Må vi gjøre redninger nå?» «Ja!» Ole Magnus er lidenskapelig opptatt av mestring. Sin egen og andre. En av hans store padlegleder er å se andre få til ting de øver på.

Ken

Be a steely-eyed missile man!

Oblat HAV VL
ISKGA-logo-WEB
wildernessfirstresponder-logo-WEB
british-canoeing-logo-web

Sea Kayak Leader

Oblet KANO SK
Oblat Livredning VL

Hva trekker meg mot havet? Det er det fysiske, det man se: man kommer tett på flott natur, frisk luft, aktivitet ute i det fri. Det er også like mye det man ikke kan se: frihetsfølelse, tett på et evig foranderlig landskap på sjøen i en liten farkost, respekten og fryden man føler når man forsøker å mestre kreftene i havet og felleskapsfølelsen når man opplever alt dette sammen med gode venner.

Espen

More will than skill!

Oblat HAV AL
british-canoeing-logo-web

Coastal Sea Kayak Award

captain-WEB

Master Mariner

Det lange skrittet fra turpadling til brottpadling er skremmende til å begynne med. Det er liksom noe unaturlig med å oppsøke bølger og naturkreftene der inne nært steiner, svaberg og land når de andre padlerne kommer inn. Men etterhvert som den første skrekkfølelsen begynner å slippe taket, kommer også mestringsfølelsen sakte, men sikkert. Etterhvert innser du at du kan gjøre mer enn å bare overleve inne i brottet. Du velger selv hvor du plasserer deg, hvilke linjer du tar, hvilke bølger du tar… og hvilke du ikke tar. Og med det kommer den gode følelsen – følelsen som holder deg oppe når kroppen er sliten og skriker etter pause… følelsen som gjør det vanskelig å holde smilet tilbake.

Denne websiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.